Farmasi zadržava sva prava da otkaže nagrade motivacionih programa za učesnike i/ili diskvalifikuje i isključi učesnike iz programa i iz bilo koje nagrade u bilo kom trenutku po vlastitom nahođenju, ukoliko Farmasi vjeruje da su učesnici prekršili ili manipulisali bilo koji objavljeni uslov ili pravilo motivacionog programa i/ili gdje su učesnici postupali na način koji nije u skladu sa generalno prihvaćenim dobrim poslovnim namjerama, postupcima ili etičkim pravilima.

Učestvovanje u motivacionim programima je dobrovoljno.

KRITERIJ
Ukoliko ste bili aktivni i ispunili postavljene kriterije, na svoju narudžbu dodajte šifru odabranog proizvoda ili seta proizvoda. U suprotnom proizvodi neće biti dostavljeni.

PRAVILA
U motivacionom programu za nove članove u toku jednog mjeseca (kampanje), moguće je preuzeti maksimalno 3 seta i to samo u jednoj narudžbi. U slučaju isteka zaliha proizvoda, FARMASI će ih zamijeniti proizvodima iste ili veće vrijednosti.

POPUSTI
Cijene proizvoda iz motivacionih programa su konačne i na njih se ne ostvaruje dodatni popust. Motivacioni programi ne grade iznos za ostvarivanje minimalne narudžbe od 60 KM, ali grade iznose potrebne za ostvarivanje ostalih pragova popusta.

FARMASI zadržava sva prava da prilagodi ili izmjeni i dopuni bilo koji ili sva pravila i uslove motivacionih programa za vrijeme njihovog trajanja i dalje da otkaže cijeli program u bilo kom trenutku prema vlastitom nahođenju po prethodnoj obavijesti učesnika programa. Obavijest će biti objavljena na internet stranicama FARMASIJA i/ili na uobičajeni način informisanja. Prilagodbe, izmjene i dopune i/ili otkazivanje motivacionih programa vrijede od trenutka kada su objavljene na internet stranicama FARMASIJA i/ili na uobičajeni način informisanja, osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju dodatne prilagodbe, izmjene i dopune ili otkazivanja programa, učesnici prihvataju da nemaju pravo na bilo kakvu naknadu ili odštetu u bilo kom obliku.
Učesnici su svjesni da samo oni učesnici koji u trenutku ispunjenja uslova imaju valjano potpisan registarski list sa FARMASIJEM ostvaruju mogućnost kupovine proizvoda ili seta proizvoda iz motivacionih programa.

FARMASI BH d.o.o.
Adema Buće 54, 71000 Sarajevo,
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33 714 800, 033 979 050, 061 140 501
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.farmasi.ba

FARMASI 2023 - sva prava pridržana
DESIGNER