Kako postati clanČlan može postati osoba starosne dobi od 18 godina. Učlanjenje je besplatno. Potrebno je ispuniti pristupni obrazac za članstvo koji se na upit dobije u centrali (033/714-800 ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ili od osobe koja preporučuje članstvo. Ispunjen obrazac s ličnim podacima predaju se lideru/osobi koja preporučuje članstvo ili se šalju poštom u centralu na Adema Buće 54. Članski broj bude dodijeljen prilikom obrade prve narudžbe.

Narudžbe se šalju na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. u predviđenom obrascu koji se dostavlja na upit (033/714-800 ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ili koji se može skinuti ovdje, ili na faks: 033 714-801.

Plaćanje se vrši pouzećem ili prethodnom uplatom u banci odnosno po obradi narudžbe, tako što će Vas nazvati operater i obavijestiti Vas o iznosu za uplatu nakon čega se paket šalje na željenu adresu.

FARMASI 2021 - sva prava pridržana
DESIGNER