1000749

Shake it

Vanilija

520 g

66,95

Naruči

Shake it

Zašto bismo trebali koristiti dodatke prehrani?

NEODOLJIVI OKUSI U SAMO 201 KALORIJI KOJI ĆE VAM POMOĆI DA GUBITE KILOGRAME? MOGUĆE JE!

Nutriplus shake je dijetetski proizvod sa smanjenom energetskom vrijednošću - hrana težine za osobe na dijeti za mršavljenje. Po jednoj porciji sadrži 20 g veganskih proteina, 5 g vlakana (prebiotici) i 27 vitamina i minerala, u obliku praška od kojeg se priprema šejk, koji zamjenjuje jedan obrok. Namijenjeno osobama na redukcionoj dijeti, kao zamjena za jedan obrok dnevno u cilju mršavljenja.

Osnovni sastojak protein graška

Ovaj visokovrijedan protein ima brojne zdravstvene prednosti. Sprječava destrukciju mišića i ima važnu ulogu u pružanju osjećaja sitosti. Reguliše nivo masti i šećera u krvi te podržava imuni sistem.

ZAMJENSKI OBROK ŠEJK za kontrolu tjelesne težine, okus vanilije

• ZA LJUDE KOJI ŽELE SMRŠATI I ODRŽATI FORMU
• ZA OSOBE KOJE ŽIVE BRZIM TEMPOM, ALI ŽELE DA SE HRANE ZDRAVO I VODE RAČUNA O SVOM IZGLEDU

Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Poseban oprez pri uzimanju savjetuje se dojiljama i pacijentima koji uzimaju lijekove. Nutriplus shake ne smiju koristiti trudnice, osobe oboljele od raka, dijabetesa tipa 1, pacijenti sa hroničnom bubrežnom insuficijencijom, osobe koje uzimaju smanjenu količinu proteina, pacijenti sa sindromom iritabilnog crijeva.

Pomiješajte količinu od 4 priložene dozer kašike (54 g) Nutriplus zamjenskog obrok šejka za kontrolu tjelesne težine sa 200 ml vode ili pomiješajte količinu od 2 priložene dozer kašike (27 g) Nutriplus zamjenskog obrok šejka za kontrolu tjelesne težine sa 250 ml djelimično obranog (1,5%) mlijeka. Snažno protresite da bi se formirala glatka i kremasta tekstura. Za održavanje tjelesne težine birajte Nutriplus zamjenski obrok šejk za kontrolu tjelesne težine za jedan obrok dnevno. Pogodno za starije od 18 godina.

FARMASI 2023 - sva prava pridržana
DESIGNER