Sve što niste znali o nama..

ONAMASvaki FARMASI proizvod je 100% naš proizvod!

Davne 1946. Dr. Cevdet Tuna osniva firmu TAN HEALTH COSMETICS za proizvodnju lijekova i uvoz hemijskih sirovina.

1985. osniva i ALIZE COSMETICS koja ulazi na tržište s proizvodnjom mirisa i proizvodima za njegu kože. 1997 dolazi do spajanja TAN HEALTH COSMETICS te se 2003. mijenja naziv kompanije u TANALIZE, danas poznata kao jedno od najvećih postrojenja u sektoru kozmetike u Istanbulu.

2010. TANALIZE KOZMETIKA A.S ISTANBUL pokreće brend FARMASI.
FARMASI asortiman trenutno obuhvata preko 2500 proizvoda, kreiranih od strane kvalificiranih hemičara i dizajnera te proizvedenih u vlastitoj tvornici kao najvećoj integriranoj tvornici u Evropi. Što znači da se pod strogom kontrolom Ministarstva zdravlja Republike Turske svakodnevno brine o nabavci najkvalitetnijih sirovina za proizvode na kojima radi tim najcjenjenijih stručnjaka Turske te dizajnom i proizvodnjom ambalaže za iste. Na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena i drugih štetnih materija, biološki razgradivi, FARMASI proizvodi ne testiraju se na životinjama te su odobreni od strane svjetski priznatih farmaceutskih kuća, čemu svjedoče i brojni certifikati.

FARMASI ADUTI:

1. PROIZVODNI KAPACITET
Stroga kontrola nad cjelokupnim procesom proizvodnje: od nabavke sirovina, dizajna proizvoda preko proizvodnje ambalaže, punjenja, etiketiranja do pakiranja više od 2500 vrsta proizvoda pomoću potpuno automatizirane opreme - 100% FARMASI proizvod.

tvornica

2. ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ
Opremljenost sa modernim strojevima za maksimalno poboljšanje kvalitete proizvoda i efikasniji proizvodni proces, uz tim iskusnih i certificiranih stručnjaka.

lab

3. GLOBALNI BREND
FARMASI izvozi svoje proizvode u 119 zemalja, na svih 5 kontinenata sa preko 350 miliona zadovoljnih korisnika.

map

4. RAZNOLIKOST PROIZVODA
FARMASI asortiman trenutno obuhvata preko 2.500 različitih proizvoda sa aktualnim svjetskim trendovima: parfemi, make up, lična njega, vlažne maramice, baby njega... Za svakoga - žene, muškarce i djecu.

happy

5. POTVRDA KVALITETE

Share

FARMASI VIDEO

farmasi video foto

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter i saznaj sve o novostima, akcijama i događajima.

FARMASI STARS - Proslava 3. godišnjice Farmasi BiH

FARMASI BH d.o.o. Adema Buće 54, 71000 Sarajevo, BiH
tel: +387 (0)33 714 800, +387 (0)33 979 050; fax: +387 (0)33 714 801; e-mail: info@farmasi.ba

designer